belle modeste
  tuotteet verkkokauppa korsetti tietoa tietoa Belle Modestesta  
 

TUOTTEET

Mittatilauskorsettien lisäksi Belle Modeste jälleenmyy myös yhteistyökumppaniensa tuotteita, sekä korsettimateriaaleja.

Korsettimateriaalit

Tuomme maahan kattavasti erilaisia materiaaleja korsettien ja teatteripukujen valmistukseen. Meiltä löydät niin metallispiraaliluut, erikoisplansetit, metalliset sukkanauhanipsut ja coutil-kankaat korsettien valmistukseen. Materiaalit ovat samoja, joista Belle Modesten laadukkaat korsetit valmistetaan.
Luut ja plansetit ovat saksalaista laatutyötä. Tehdas on perustettu jo 1859 ja samoja materiaaleja käyttävät myös monet isot alusvaate- ja korsettimerkit kuten Wolford, Triumph, Schiesser, Vollers ja Axford´s. Flexluilla ja tavallisilla planseteilla on myös Ökötex 100 standardi ympäristöystävällisen ja ympäristöä kuormittamattoman valmistuksensa ansiosta.
Coutil-kankaat puolestaan saapuvat eurooppalaisilta, perinteisiltä korsettikankaiden huippuvalmistajilta, jotka ovat valmistaneet coutileja jo 1800-luvun puolivälistä lähtien.

Verkkokauppaan

 

first crush envelope bagYhteistyökumppanit

First Crush

First Crush antaa uuden elämän mitä erilaisimmille kierrätyspapereille. Idea First Crush tuotteista syntyi vuonna 2006, kun suunnittelija Mari Himmanen teki lopputyötään paperivaatteista. Ekologisen arvomaailman innoittamana hän alkoi kehitellä ideaa kierrätetystä paperista valmistettavasta, laadukkaasta, tyylikkäästä ja kestävästä laukusta. Tuotteet valmistetaan pääosin kierrätetyistä materiaaleista.


kiss me deadlyKiss Me Deadly

Kiss Me Deadlyn alusvaatteet saavat inspiraationsa menneen ajan glamourista, valkokankaan kaunotarten kultaisesta ajasta ja femme fatale - lookista. Modernit ja ylelliset materiaalit yhdistyvät vintage-henkeen kuolettavan ihanalla tavalla! Tarjoamme englantilaisen Kiss Me Deadlyn mallistosta kauniita, kevyesti tukevia ja vartaloa muokkaavia alusvaatteita, jotka  sopivat myös jokapäiväiseen käyttöön.

Tutustu Kiss Me Deadlyn alusvaatteisiin verkkokaupassamme


GIO – Sophisticated Elegance

GIO Fully Fashioned sukat ovat 100% joustamatonta (non-stretch) nylonia, 15 denieriä ajatonta tyylikkyyttä, muotoiltu sopimaan jaloillesi täydellisesti! Näiden erittäin pehmeiden ja kosketukseltaan silkkisten sukkien takana ovat alkuperäiset, vanhalta Aristoc:n tehtaalta hankitut Reading Machinery R100 (60 gauge) -koneet, joita on toiminnassa enää vain kourallinen koko maailmassa.

Sukissa on kauniit, käsin viimeistellyt saumat päättösilmukoilla. Sukkanauhasukat valmistetaan Gio:n Derbyshiren tehtaalla Isossa-Britanniassa.


Poirier

Belgialainen Poirier valmistaa laadukkaat alushameet pukujen alle, ja on tunnettu hienostuneista morsiusalusvaatteistaan. Oli kyseessä sitten lyhyt vintagehenkinen mekko tai vartaloa myötäilevä mereneitohelmainen puku, Poirierilta löytyy aina sopiva malli sen alle. Liikkeistä löytyy lyhyttä tyllihametta mustana ja valkoisena, muut mallit tilataan erikseen, kunkin tarpeen mukaan. Kysy lisää Poirierin alushameista!


Ainokainen, Julia KeeppiAinokainen

Ainokainen on ekologinen design-merkki, jota suunnittelee ja valmistaa Netta Kervinen. Ainokaisen vaatteet ja korut ovat ajattomia ja uniikkeja. Valmistuksessa käytetään
kierrätysmateriaaleja sekä teollisuuden ylijäämistöä. Ainokainen on runollisen ja leikkisän mielen tuotetta. Se saa innoituksen rakkaudesta vanhoihin esineisiin ja valokuviin, tarinoihin, vintageen ja luontoon.


Belle Modeste muut asusteet viuhkaMuut asusteet

Valikoimissamme on myös useita erillaisia pitsituotteita: viuhkoja, päivänvarjoja sekä hansikkaita. Battenberg-pitsiset viuhkat ja päivänvarjot viilentävät kesällä ja suojaavat auringon paahteelta tyylikkäästi. Viuhkoissa ja päivänvarjoissa on tarjolla runsaasti värejä.
Tutustu verkkokaupassamme pitsituotteisiin.

 

 

Belle Modeste Sininen Korsetti