belle modeste
  tuotteet verkkokauppa korsetti tietoa tietoa Belle Modestesta  
 

BELLE MODESTE

Belle Modeste on Suomen johtava mittatilauskorsetteja valmistava yritys. Vuodesta 2004 olemme tarjonneet asiakkaillemme viimeistä piirtoa myöten huoliteltuja ateljee-tekniikoin valmistetettuja korsetteja. Valmistamme myös tilauksesta juhlapukuja, kuten Sofi Oksasen Linnan Juhlien puvun vuonna 2009. Myös moni morsian astelee alttarille yllään uniikki Belle Modeste-luomus.

Toimintamme perusta on vankka ammattitaito mittatilausvaatetuksen alalla. Koulutettu ja kokenut henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun tarpeeseesi, oli se sitten ryhtiä ja selkää tukeva alusvaate tai villi fantasiapuku. Meillä on erikoisosaamista myös miesten vartalon muokkaamisesta.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. Helsingin liikkeestämme löydät myös Kiss Me Deadlyn sukkanauhaliivit, Gio:n saumasukat sekä kotimaisia design-asusteita. Tuomme maahan korsetin valmistukseen tarvittavia erikostarvikkeita kuten coutil-kankaita, plansetteja ja luita. Verkkokaupastamme löydät kaiken mitä tarvitset omaan projektiisi. Palvelemme myös yrityksiä ja oppilaitoksia.

Belle Modeste tahtoo kantaa kortensa kekoon myös planeetan suojelemiseksi. Käytämme lähes poikkeuksetta Eurooppalaisia tavarantoimittajia sekä ympäristömerkittyjä tuotteita aina kuin mahdollista.

Mikä tahansa unelmasi on, me toteutamme sen.

 

Belle Modeste Oy

Helsinki • Turku

Y-tunnus 1887015-1

 

Belle Modeste Sininen Korsetti