belle modeste
  tuotteet verkkokauppa korsetti tietoa tietoa Belle Modestesta  
 

KORSETTIMALLIT

Korsetiksi luokittelemme tiukasti vartalonmyötäisen ja luilla tuetun vaatteen, joka muokkaa keskivartaloa. Se sopii, ellei kaikille, niin useimmille. Korsetti muokkaa vartaloa kunkin asiakkaan toiveiden mukaan; muotoilee, tukee, ryhdistää ja tekee kaiken kokoisille ihmisille näkyvämmän vyötärölinjan. Korsetti tukee myös rintoja paremmin kuin rintaliivit. Belle Modeste -korsetit sopivat satunnaiseen tai jatkuvaan käyttöön, sekä tight-lacingiin - kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Korsetti voi olla joko kaunis ja muotoa antava alusvaate tai upea puvun yläosa.

Tällä sivulla on suosituimmat korsettimallimme. Malleja on helppo muunnella kangas- ja koristevalinnoilla, tai suunnitella ihan omansa. Ulkoasun lisäksi meille on tärkeää valmistaa jokaisen vartalolle istuva ja mukava vaate. Kaikki Belle Modeste -korsetit valmistetaan ateljeetyönä asiakkaan mitoille, eikä niitä löydy hyllystä standardimittaisina.

Rinnan alle ulottuvat mallit

belle modeste  korsetti amelia

Amelia on suosituin rinnan alle ulottuvista malleistamme. Se nousee keskeltä edestä hieman ylös ja seuraa rinnan muotoa kuin rintaliivin kuppi

Ada luo yläreunastaan suoran linjan ja jättää hieman enemmän tyhjää rinnan ja korsetin väliin kuin Amelia.

Elektra nousee teräväksi kulmaksi edessä. Malli on graafinen ja näyttävä.

Cassandra jäljittelee leikkauksiltaan 1800-luvun lopun ns. S-curve-korsetin mallia, mutta ei pakota selkää väärään asentoon. Suosittelemme tätä mallia erityisesti lusikkaplansetin kanssa.

 
Rinnan yli ulottuvat mallit

Pandora on yläreunastaan suora malli.

Penelopen yläreunan malli on loivasti kaareva. Tämä on suosituin rinnan yli ulottuva mallimme.

Isabelle muodostaa sydämenmallisen, ns. sweetheart-yläosan. Kaaren korkeutta tai syvyyttä voidaan muuttaa asiakkaan toiveiden ja vartalon mukaan.

Vivian on yläreunan muodoltaan hyvin samanlainen kuin Penelope, mutta sen erikoisuutena on 1800-luvulta inspiraationsa saaneet kiilat rinnan kohdalla.

Opal erottuu muista malleista rintakupeillaan. Kaarituetut kupit tekevät Opalista alusvaatemaisen, joten jos haluat käyttää korsettia myös näkyvänä yläosana, kuppimalli ei välttämättä ole paras vaihtoehto.

Pearl on rohkean valinta. Uskalias käyttää sitä sellaisenaan, mutta se soveltuu myös hyvin todella syvään uurrettujen pukujen kanssa.

Hääpuvut, iltapuvut ja muut vaatteet

Belle Modeste valmistaa laadukkaita ja kestäviä designkorsetteja ja -vaatteita kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Puvut ja muut vaatteet suunnitellaan jokaisen kantajansa persoonaa ja parhaita kohtia korostavaksi, ottaen huomioon asiakkaan toiveet ja vartalon erityispiirteet. Belle Modeste- vaatteissa on ripaus historiaa yhdistettynä mielenkiintoisiin leikkauksiin. Pyrimme myös vaalimaan käytettävyyttä ja esteettisyyttä. Belle Modeste- vaatteet eivät ole kertakäyttöistä pintamuotia vaan niistä tulisi olla iloa vuosienkin jälkeen.

Mikäli etsit unelmiesi juhlapukua, suosittelemme sinua varaamaan henkilökohtaisen ajan. Henkilökuntamme auttaa löytämään kauneimman mallin ja sopivimmat ja miellyttävimmät materiaalit juuri sinulle. Mielessä voi olla jo jokin idea, hiomaton timantti, joka viimeistellään ammattitaidolla harkituksi kokonaisuudeksi.

Sofi Oksanen pukeutui Belle Modestella suunniteltuun ja valmistettuun pukuun Itsenäisyyspäivän vastaanotolle vuonna 2009.


Belle Modeste grey corset