belle modeste
  tuotteet verkkokauppa korsetti tietoa tietoa Belle Modestesta  
 

KORSETIT

Belle Modeste suunnittelee ja valmistaa sekä mittatilaus- että valmiskorsetteja. Belle Modesten ensimmäinen valmiskorsettimalli, Selkie, lanseerattiin marraskuussa 2011.

Belle Modeste valmistaa myös korsetteja asiakkaan omilla mitoilla. Mittatilausvalmistusta on erilaista. Jotkut mittatilausvaatteiden valmistajat tyytyvät valmistamaan tuotteen vain muutamaa asiakkaan vartalonmittaa käyttäen. Me Belle Modestella käytämme parhaimmillaan yli 30 mittaa asiakkaan vartalolta. Lisäksi tuote sovitetaan huolellisesti asiakkaalle. Hyvin istuva vaate on meille kunnia-asia.

Belle Modeste käyttää ompelutyössään nk. ateljee-tekniikoita. Termi viittaa 1940-1970- luvun salonkimuotiin ja silloin vallinnut korkean tason vaatimus elää yhä tuotteissamme. Vaatteet valmistetaan ammattitaidolla. Belle Modeste-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Suomessa. Tuotteissamme käytämme Eurooppalaisten tavarantoimittajien korkealaatuisimpia materiaaleja.

Verkkokaupastamme löydät jälleenmyymämme tuotteet, kuten sukkanauhavyöt, saumasukat sekä korsetin valmistukseen tarvittavat tuotteet. Myös Selkie-korsetin voi tilata verkkokaupastamme.

TILAAMINEN

Jos olet kiinnostunut tilaamaan mittojesi mukaan valmistetun Belle Modeste- korsetin tai puvun, ota meihin yhteyttä! Sinun on hyvä miettiä valmiiksi seuraavia asioita:

  • Haluamasi tuotteen materiaali ja väri. Liikkeestämme sekä sivuiltamme löydät erilaisia materiaalivaihtoetoja, tarvittaessa me etsimme juuri kaipaamasi materiaalin, taikka suosittelemme sopivaa.
  • Vatteen käyttötarkoitus. Onko vaatteesi tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön vaatteiden alle, vai juhlien kohokohdaksi? Tarvitsetko selällesi tukea tai aiotko ryhtyä muokkaamaan vartaloasi korsetin avulla? Nämä asiat on hyvä tietää kun aletaan suunnitella korsettia.
  • Koska vaatteesi pitää olla valmis. Erityisesti hääpäivä on hyvä mainita, jotta puku ehtii varmasti valmiiksi.

Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse, tai sähköpostitse.

Sähköposti: info [at] bellemodeste [dot] com

Belle Modeste Helsinki:
044 0737 001 tai 044 0737 002

Belle Modeste Turku:
044 0737 003

Belle Modeste Nude selkie