belle modeste
  tuotteet verkkokauppa korsetti tietoa tietoa Belle Modestesta  
 

Korsettien hinnat

Kesäkuussa 2019 uudistimme hinnastomme. Alta löydät valmis- ja mittatilauskorsettiemme hinnat.

Sur Measure

Mittojesi mukaan laadukkaasta coutil-kankaasta valmistettu kevyt ja kestävä 1-layer korsetti. Soveltuu alus- ja päällysvaatteeksi, myös päivittäiseen käyttöön. Voit valita lukuisista kangasvaihtoehdoistamme sinulle mieluisimman.

Hintaan sisältyy materiaalit, mallisuunnittelu, sovitus, korsettiohjeistus sekä nyörityksen alle tuleva varjolista.

Rinnan alle ulottuva malli alkaen 510,00 €
Rinnan päälle ulottuva malli alkaen 610,00 €

Luxe

Luksusta mittojesi mukaan (2-layer). Valitse ylellinen silkki, brokadi tai tafti, kirjailuilla tai ilman. Korsettisi voidaan koristella pitsein, strassein tai vaikka höyhenin. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua suunnittelemaan unelmiesi korsetin. Luxe-korsetti sopii erinomaisesti häihin tai muihin juhliin yläosaksi. Kaunis lahja hänelle, jota rakastat!

Rinnan alle alkaen 1.000,00 €
Rinnan yli alkaen 1.100,00 €

Prêt-à-Porter

Belle Modesten valmiskorsettimallisto. Korsetit valmistetaan Suomessa käsityönä. Korsettimallit löydät verkkokaupastamme.


Veloitamme lisämaksun sukkanauhoista, kankaan värjäyksestä sekä työläistä koristeluista. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Kaikkia korsettejamme koskee valmistustakuu 6 kk.

Osamaksu ja kanta-asiakkuus

Belle Modestella sinulla on mahdollisuus myös osamaksujärjestelyyn. Maksat erissä toivomillasi eräpäivillä Sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Pienin maksettava erä on 100 euroa. Osamaksua käytettäessä lopulliseen hintaan lisätään 8 euroa/erä. Valmis korsetti tai vaate luovutetaan aikaisintaan, kun viimeinen erä on maksettu.

Toista korsettia tilatessa annetaan -10% kanta-asiakasalennus.

Kaukosovitus

Myös kauempana asuvat asiakkaamme saavat korsettinsa vain yhdellä käynnillä Helsingin tai Turun liikkeessämme. Kysy lisää!

Muut vaatteet

Suunnittelemme ja valmistamme korsettien lisäksi muita vaatteita ja pukuja. Erikoisalaamme ovat hääpuvut. Ota yhteyttä henkilökuntaamme ja pyydä tarjous!

belle modeste korsetti