belle modeste
  tuotteet verkkokauppa korsetti tietoa tietoa Belle Modestesta  
 

RUOKAILU KORSETISSA

Korsetissa voi periaatteessa syödä ja juoda kuten normaalistikin, mutta tiettyjä asioita on hyvä pitää mielessä jotta olo on huomattavasti mukavampi. Nyöritettynä ei voi syödä niin isoja annoksia kuin ilman korsettia. On parempi syödä monta pientä ateriaa tai välipalaa päivän mittaan niin tukalan täysi olo ei yllätä. Ruokaillessa kannattaa pitää mielessä, että peruna, riisi ja pasta laajenevat vielä vatsalaukussa, joten ei kannata annostella niitä lautasen täydeltä. Myös punainen liha aiheuttaa herkästi pitkään pysyvän tukalan ahtauden tunteen. Lihasta ei tarvitse luopua, mutta suosittelemme kasvispainotteista ruokavaliota ja mieluummin kevyempää ja helpommin sulavampaa lihaa, kuten kanaa tai kalaa. Kylmien virvokkeiden juominen ennen tai ruokailun aikana ei ole suositeltavaa. Kylmä neste turruttaa vatsalaukun kylläisyyshermot ja maha ei reagoi ajoissa, kun se tulee täyteen. Juo mieluummin 15-30 minuuttia ennen ruokailua, niin osaat ajoissa lopettaa tai älä ota kovin kylmää ruokajuomaa.

Yritä välttää hiilihappopitoisia juomia. Oluet, siiderit ja muut virkistysjuomat voivat olla ongelma nyöritettynä ollessa, koska elimistössä ei ole tarpeeksi tilaa hiilihapon kulkea. Seurauksena on ikävä olotila: paineen tunteita ja röyhtäisyjä. Kuohuviinilasillisen voit toki huoletta nauttia. Suosittelemme kokeilemaan tätäkin ennen korsetin käyttöä esimerkiksi juhlissa.

Vältä ruoka-aineita, jotka aiheuttavat kaasua tai närästystä. Tyypillisimpiä näistä ovat kaalit, pavut ja sipuli. Toiset saavat oireita myös paprikasta, vahvoista mausteista, teestä tai suklaasta. Nämä ovat hyvin henkilökohtaisia asioita, mutta kannattaa tarkastella omaa syömistään ja jättää pois itselle ongelmia aiheuttavat ruoka-aineet. Jotkut taas eivät saa minkäänlaisia oireita.

© Belle Modeste 2011

belle modeste golden korsetti burlesque